Produkt NavnForhandlerPris 
Graef V20eu Vivo Gray/stainlesssteel Pålægsmaskine1.583,00 krTil Butik
Graef V20 Vivo1.551,00 krTil Butik

En pålægsmaskine er en rigtig smart ting at have i et køkken. Med sådan en maskine kan du skære kød i ensartet stykker både små som store. En pålægsmaskine virker nemlig ved, at man fører kødet imod et knivblad, som skærer dit kød ud i ensartet skiver.

Men kød er ikke det eneste, pålægsmaskinen kan skære. Alt slags brød som franskbrød og rugbrød kan godt være svært at skære i ensartede skiver, de bliver næsten altid skæve, men med denne maskine kan du skære rugbrødet i skiver, så de bliver helt lige.

Her har vi taget fokus på en rigtig god pålægsmaskine, hvilket er Graef v20 vivo. Mærket Graef er en af de bedste inden for pålægsmaskine, de bliver tit anbefalet og er ofte nævnt flere gange i test. Graef er et tysk mærke, og deres produkter bliver lavet i tyskland i god kvalitet.

Maskinen kommer med en god og kraftig energibesparende motor, som indeholder hele 170 watt. Maskinen vil kunne skære skiver mellem 0-20 mm tykkelse, så du både kan lave tykke og tynde skiver 

Maskinen her er selvfølgelige lavet i gode kvalitetsmaterialer. Selve maskinen er lavet i rustfrit stål, sammen med en klinge, som også er i rustfrit stål og er bølgeslebet. Maskinen har en bundplade af glas, som er rigtig nem at gøre rent efter brug.

Maskinen kommer også med mange sikkerheds features, som vil gøre maskinen mere sikker at bruge, fx så kommer den med en børnesikring og en klinge afdækningsplade, så du undgår at skære dig. Maskinen vil også slukke automatisk efter 10 minutter, hvis den ikke er i brug.