Hvis du gerne vil lave god kaffe, så er det også vigtigt, at du har en god kaffekværn, som kan kværne bønnerne lige, som de skal være hver gang, her vil Graef CM800 være et rigtig godt valg, hvis du gerne vil have noget af det bedste, du kan få. Modellen har fået rigtig meget ros fra test sektioner som for eksempel Icakuriren, Råd & Rön og den danske Forbrugerrådet Tænk.

Denne model er en lidt større model, end de andre på markedet. Det betyder også, at den har en større bønnebeholder på hele 350 gram. kaffekværnen er designet i rustfrit stål, og har skridsikre gummifødder, så den står fast, hvor du har sat den. Modellen har en konisk kværn og en lavhastigheds kværn, hvilket sørger for at bønnerne ikke bliver overophede,t og mister aromaen. Kaffekværnen er velegnet til både espresso og filterkaffe. Da denne model er lidt større end andre modeller, så fylder den selvfølgelig også mere i køkkenet, hvilket er et lille minus ved denne model.

Kaffekværnen har hele 40 forskellige indstillinger for malingsgrad, så du har rig mulighed, for at lave din kaffe, lige som du vil have det. Men selvom at den har så mange indstillinger, så er den stadig meget nem at bruge. Modellen bliver blandt andet rost for den fint malede kaffe, som den laver, hvor den får topkarakter hos forbrugerrådet tænk og Råd & Rön.

Som sagt så bliver modellen rost meget af de forskellige test sektioner. I både forbrugerrådet tænk og Råd & Rön topscorer den i deres test. Men hos Icakuriren er de specielt begejstret over for denne modelm og de kårer den som testvinder.