Produkt NavnForhandlerPris 
Gorenje IS756ST 6.296,00 krTil Butik
Gorenje IS756ST by Starck6.296,00 krTil Butik

Gorenje IS756ST er en super god induktionskogeplade, der er blevet kåret som “best buy” på den engelske Which. Det vil sige, at baseret på produktets specifikationer og resultater i testen, får du meget for pengene.

Induktionskogepladen er blevet designet af den franske designer Philippe Starck, som har designet lidt af hvert. Det er helt fra et rumfartøj fra Virgin Galactic, til den tidligere franske præsident Mitterands private lejlighed i Elysée palæet i Paris. En af de ting han er meget kendt for er hans ak 47 lampe. Men en ting han også er god til, er at designe er induktionskogeplader.

Induktionskogepladen fra Gorenje bliver rost for sit elegante design, som er lavet i stål og glas-look, der nemt kan passe ind i de fleste køkkener. Modellen har som mange andre også 4 kogezoner.

En smart ting ved Gorenje IS756ST, er at du kan kombinere de fire kogezoner til to store, hvis du har brug for ekstra plads, til madlavningen. Induktionskogepladen har også en PowerBoost funktion, som kan levere en hurtig og intens varme, som vil reducere ventetiden markant. Producenten siger selv, at med PowerBoost funktionen kan den bringe to liter vand i kog på omkring fire minutter.

Gorenje IS756ST har også fokus på sikkerheden, den har både børnelås samt en indikator, som viser områder med restvarme. Induktionskogepladen har også en integreret funktion, som gør, at den kan se forskel på gryder og små objekter. Så hvis du ved et uheld kommer til at lægge et køkkenredskab på kogepladen, så vil den ikke varme op.

Målene på induktionskogepladen kan du se på billedet under.