Produkt NavnForhandlerPris 
Gorenje D76SY2B SIMPLICITY-serien4.219,00 krTil Butik

Gorenje D76SY2B er en tørretumbler, der formår at værre super god for miljøet, men også for din bankkonto. Modellen skiller sig også ud fra de andre modeller, da den kommer i en flot sort farve, hvilket man ikke ser så tit som den hvide farve.

Modellens farve vil selvfølgelig værre smag og behag, om du ser det som en fordel eller en ulempe. Modellens størrelse gør, at den passer godt ind i en mindre familie på omkring 2-3 personer, da den har en lidt mindre Tørrekapacitet på 7 kilo.

Som sagt så er denne model meget energivenlig, hvilket kan ses på dens lave energiforbrug i året, hvilket ligger på 199 kWh i året. Modellen har også en rigtig god energiklasse på A++, som er det næst bedste.

Gorenje D76SY2B kommer også med de funktioner, som du sikkert vil få brug. Det kan værre fx strygeklar, tørt, skabstørt eller meget tørt. En anden god ting som denne model kommer med, er det som Gorenje kalder sensorIQ-teknologi.

SensorIQ-teknologi vil sige, at den kan ved hjælp af sensorer måle fugtigheden i tøjet og ud fra det måle, hvornår tøjet det er tørt. Når den har målt at det er tørt, så stopper den automatisk. Det vil sige, at man ikke bruger unødvendig strøm og energi på at tørre tøj, som allerede er tørt.

Når man skal vælge funktionerne på tørretumbleren, foregår det også meget nemt. Øverst i midten er programvælgeren placeret, som er en drejeknap med funktionerne på. Til venstre for programvælgeren har den et LED display, frontpanel og tilvalg. Og til højre har den kondensbeholderen.

Da denne tørretumbler er bedst egenet til en mindre husstand, er det vigtigt, at den har en god kondensevne. Det vil sige, at den ikke udleder særlig meget fugt i rummet, som den er placeret i. Denne model har en kondensevne på A, hvilket er rigtig godt.

Alt i alt så er denne tørretumbler et rigtig godt valg til dig, som ikke har en særlig stor husstand og ikke behøver en større tørretumbler. Den vil give dig gode funktioner, og vil også være god mod din pengepung.