Hvis du står og leder efter en røremaskine, kan det være at du er blevet skræmt lidt væk med prisen, da mange af røremaskinerne koster 3.000 kr. GEAR JANE 2.1 CREME koster kun 1.199 kr, og er stadig god kvalitet.

GEAR JANE 2.1 CREME har en kraftig motor, som med 1000 watt kan den røre i stort set alt. På maskinen kan du styre hastigheden, så den kan tilpasse sig til lige det mad, som du skal lave.

Et godt tip vil være at starte med lav hastighed, hvis du mikser en tung dej, og så kan du skrue lidt op når den er kommet i gang. Du kan vælge imellem hele 12 forskellige hastigheder, som er en af de eneste der har så mange hastighedstrin.

Med maskinen følger der også en stor skål med, som maskinen skal røre i. Skålen har en kapacitet på 4,3 liter og er lavet af rustfrit stål, og tåler også at komme i opvaskemaskinen.

Maskinen har et smart beskyttelseslåg, hvor du kan tilsætte ingredienser imens at den rører, uden at det sprøjter ud over det hele. Låget kan nemt tages af, maskinen kan også køre uden beskyttelseslåg.

Sammen med maskinen følger der også 3 redskaber med, et piskeris, dejkrog og en rørespade. Alle redskaberne er lavet af rustfrit stål ligesom skålen, så de tåler også at komme i opvaskemaskinen.

GEAR JANE 2.1 CREME klarer sig også godt i test, den har vundet Mig og min madlavnings test i røremaskiner, hvor den bliver rost for at være men billig røremaskine men stadig af god kvalitet. Den har også fået to andre 2. pladser i test sektionen og bedste 10 test af røremaskiner.