Produkt NavnForhandlerPris 
Gastroback Design Riskoger 3 Liter Riskoger609,00 krTil Butik
Gastroback Design Riskoger 3 Liter Riskoger609,00 krTil Butik

Vi bruger ris til rigtig meget mad mest kinesisk mad, men også helt normal dansk mad. Men hvis du vil have de bedste ris du kan få, så burde du overveje en riskoger, og her er Gastroback Design Riskoger et rigtig godt valg.

Gastroback Design Riskoger koger risene skånsom og beholder så mange næringsstoffer som muligt. så sørger for at kogetiden er så kort som muligt, på kun 25 minutter.

Det er ikke kun ris den kan koge, en person skriver at den også kan bruges til at koge pasta, bare noget vand i bunden og så også nogle pølser i toppen og så bliver det bare perfekt.

Riskogeren er lavet af stål og er meget robust. Riskogeren har en funktion, der gør at den kan holde risene varme også efter at de er lavet, som kan være en meget god funktion at have, hvis man er til en fest eller noget arrangement.

Den har også en indbygget timer så du kan lave kødet eller hvad du nu skal havde sammen med risene, så når de er færdige så slukker den automatisk.

Gastroback Design Riskoger scorer en 3 plads på testsektionen test, den bliver rost for at være meget robust, også for dens funktion med at den kan holde risene varme, efter de er lavet.

På Skousen får den 4,5 ud af 5 stjerner og en skriver fx i en anmeldelse “Riskogeren man ikke kan undvære, altid perfekte ris nem at betjene og rengøre”.

Riskogeren fra Gastroback gør det så nemt at koge ris, det er også stort set umuligt at brænde dem på.

Du kan se mere information om produktet her.