Produkt NavnForhandlerPris 
Fritel Grill-panini-bbq GR2275 Bordgrill - Aluminium799,00 krTil Butik
Fritel Grill-panini-bbq Gr2275 Bordgrill - Aluminium799,00 krTil Butik

Fritel GR2275 giver dig ikke kun en super god bordgrill, men den kan også bruges til at lave en hurtig panini eller toast. Men bare rolig den kan selvfølge også lave grillpølser og andet grillmad

Når du skal bruge den som en grill, så har den en 180 graders funktion, som gør at du kan lægge låget helt fladt ned, så grillpladen bliver dobbelt så stor. Når du bruger 180 graders funktioner, så er grillpladen 58×29. Uden 180 graders funktion er pladen, så er pladen 29×26

Pladerne på grillen har et non-stick belægning, som gør at, hvis der kommer noget ned på grillen, som fx ost så sidder det ikke så godt fast, som det ellers ville. Når du ikke bruger 180 graders funktion, så er pladerne 29 x 26 cm.

Grillen har hele 2000 watt, som sørger for, at din mad bliver hurtigt varmet op og effektivt. På grillen kan du styre hvor meget varme, den skal give. Det kan være super effektivt, hvis du bare skal varme noget mad op.

Du kan også justere i højden på maskine, som du kan se på billedet. Det kan være super godt hvis du har nogle høj panini, så du ikke behøver at presse lågen ned på den.

Når du har lavet din mad og det er tid til at gøre den ren, så er det også nemt. Ude i kanten af grillen er den lavet sådan, at der samles alt fedt og flydende ost ud og andet væske. Den har også et non-stick belægning, så du kan bare tage en våd klud og tørre pladerne over. Hvis maskinen skal gøres lidt mere rent, så tåler pladerne også at komme i opvaskemaskinen.

Fritel GR2275 har også vundet forbrugsguidens test, hvor den bliver rost for at være en super god maskine, af god kvalitet og med en god garanti. Fritel GR2275 får også 5 stjerner på Wupti og 4,9 stjerner på Skousen og Whiteaway.

Du kan se mere information om produktet her.