Produkt NavnForhandlerPris 
Fritel FR1355 Frituregryde 3L 10 års garanti649,00 krTil Butik
Fritel FR1355 Frituregryde 3L 10 års garanti649,00 krTil Butik

Hvis du skal have pommes frites til aftensmad, så skulle du måske overveje at opgradere lidt fra oven pommes frites, til en frituregryde. Når pommes fritterne er lavet i en frituregryde, så bliver de bare meget bedre. Her er Fritel FR1355 et godt valg.

Frituregryden er blandt andet blevet testet hos tænk og Råd & Rön, og hos den så er denne den mest rummelige i top 4. Den kan nemlig tilberede op til 1 kilo ad gangen, og så giver den også testens flotteste resultat ved maks kapacitet. Sammen med gryden får du også et låg med, som forhindre olien i at sprøjte op, imens at den steger

Sammen med det så er Fritel FR1355 også meget brugervenlig og nem at betjene og meget effektiv. Frituregryden bliver også kun 55 grader uden på. Så hvis du har nogle nysgerrige børn, så vil de ikke komme slemt til skade, hvis de kommer til at røre ved gryden.

Med Fritel FR1355 får du hele 10 års garanti! Maskine bruger kun 3 liter olie af gangen i den indvendige stålbeholder. Frituregryden har en effekt på 2200 watt.

Desværre så har denne model ikke noget display, som andre modeller. Men temperaturen kan indstilles til mellem 110 og 190 grader, via en drejeknap på gryden. Mange af delene på maskinen kan vaskes i opvaskemaskinen, så maskinen er nem at holde ren.

Fritel FR1355 har blandt andet vundet i produktguider.com. Som sagt så er denne frituregryde blevet testet i den danske Forbrugerrådet tænk og den svenske Råd og Rön. Den har dog ikke vundet, men den var den gryde der havde mest rummelighed, og bedste resultat ved maks kapacitet. Så hvis du skal lave frituremad til mange mennesker, så er denne nok en af de bedste, som du kan få.