Hvis du gerne vil gøre din grill oplevelse bedre og mindre tidskrævende, så vil det sikkert være en god ide, at få skaffet en gasgrill. Så slipper du for, at skulle bruge en masse tid på, at varme kullene op, her skal du bare starte den, og så er den klar på et par minutter. Specielt denne model Everdure gas grill HBG2GSCAN Force er speciel hurtig til at starte op, det tager kun 5 minutter for den, og så er den klar til at grille. Denne model er verdens hurtigste og kraftfulde gasgrill på markedet.

Med denne gasgrill kan du begynde at grille, før at ovnen er kommet op på 200 grader, hvilket kan være en stor fordel. Gasgrillen har 3 brændere, så du kan tilberede flere forskellige ting på en gang.

Modellen er designet i god kvalitet, med et letvægt låg lavet af aluminium. Det meste af toppen er også lavet af aluminium. Grillristen er lavet af støbejern, som holder godt på varmen og steger kødet perfekt. Støbejernet er også nemt at rengøre, hvilket er en stor fordel. Grillristen er delt på i 3 sektioner, hvor du kan tænde dem separat, hvis du ikke vil bruge hele grillens plads.

Ude i siderne på grillen har du et lille bord, som du kan bruge til, at lægge grilltangen på eller andet grill udstyr, eller bruge det til et lille skærebræt. Siderne kan holde til omkring 5-6 kilo. Siderne kan du også bøje ned, så de ikke fylder så meget, det kan være en god ting, så den er mindre at opbevare.

Grillen har også en hylde forneden, som kan holde til 10 kilo, der kan du opbevare hvad der lige passer dig. Grillen har også et cool touch håndtag, så du ikke brænder dig, når du åbner grillen. Grillen har også en temperaturmåler på låget, så du kan holde øje med hvor varm grillen er. Brænderne i grillen er vinklet skrå ned af, så alt saft fra maden falder ned i en drypbakke, som du så kan tage ud og gøre rent efter.