Produkt NavnForhandlerPris 
Electrolux ZB6114BO Rapido 14,4v Li-ion Håndstøvsuger - Bordeaux728,00 krTil Butik
Electrolux Zb6114bo Håndstøvsuger - Bordeaux728,00 krTil Butik

Electrolux ZB6114BO er en lille og meget populær håndstøvsuger, som har fået super gode anmeldelser på grund af dens smarte egenskaber. Den der har købt den er meget glad for den kraftige sugeevne.

Håndstøvsugeren køre det klassiske design for en håndstøvsuger, som er bedst egnet til at rengøre de mindre områder, som en vindueskarm eller et bord og så videre. Der følger et udtrækkeligt mundstykke og et børstemundstykke med. som kan være godt til overflader, der skal støvsuges skånsomt

Støvsugeren har en batterispænding på 14,4V, og hvis du skal støvsuge en overflade, der kræver lidt ekstra sugekraft, så kan du skrue hastigheden lidt op, ved at vælge trin 2. Støvsugerens lydniveau er lidt i den høje ende for en håndstøvsuger, den er nemlig på 77 d(A)

Batteriet i støvsugeren giver en arbejdstid på 14 minutter, som måske ikke lyder at meget, men når den kun skal bruges til små rengøringer, så er det sjældent at du kommer til at bruge den i længere tid. Når du har brugt alt strømmen, så tager det 4 timer om at lade op igen. Støvsugeren har et energirigtigt Li-Ion batteri på 14,4 volt.

Med denne støvsuger slipper du også for at købe støvsugerposer, da denne har sin egen støvbeholder, som har en stor størelse på en halv liter. Støvsugeren er ikke særlig tung, den vejer kun 1½ kilo, så den er perfekt til at gøre hurtigt rent. Der følger også et vaskbart filter med.

Håndstøvsugeren har fået rigtig gode anmeldelser, den har fået 4,6 stjerner på Pricerunner, og 74% af den har givet den 5 stjerner. Støvsugeren har også vundet Bomagasinets test om håndstøvsugere, hvor den bliver rost for at være praktisk, og er god til at støvsuge mindre områder, som fx vindueskarme og fodpaneler

Du kan se mere information om produktet her.