Produkt NavnForhandlerPris 
Electrolux ERV5100IW Motionsense3.843,00 krTil Butik
Electrolux ERV5100IW 4.499,00 krTil Butik

Robot støvsugeren fra Electrolux køre et lidt andet design end en normal robotstøvsuger. I Stedet for en rund form har denne en mere trekantet form med bløde hjørner. Men selvom den skiller sig lidt ud så er det stadig en rigtig god støvsuger.

Men dens lidt sjove design giver faktisk nogle fordele, børsterne på robotten sidder helt op foran på støvsugeren, mens på traditionelle runde design sidder børsterne i midten af støvsugeren. Det vil sige at robotstøvsugeren, fra Electrolux kan komme helt ind til kanterne og få det med, som andre robotstøvsuger ikke vil få med. Du kan se et eksemel på billedet under.

Robotten har de funktioner man kan regne med at en robotstøvsuger har. Den har en trappe censor, der gør at den undgår at falde ned af trapper eller trin. Så den undgår at falde ned og gå i stykker. På robotten kan du indstille de dage og klokkeslæt, du vil have at den skal køre på.

En lille luksus ting ved denne robotstøvsuger, er at støv beholderen sidder ovenpå maskinen. Det gør det nemmere at tage støv beholderen ud. Du klikker bare på en knap og så kommer den ud. Støvsugeren har også en ekstra stor støvbeholder på en halv liter. Den har også et vaskbart HEPA filter.

Robotten har også en XXL børste hovedbørste der er 21 cm og den har en rigtig god sugeevne. Ude i siden er der en powerbrush sidebørste, som ovenikøbet er nem at skifte. Den er nemlig sat fast med en magnet, så når du skal skifte den så hiver du den bare op. Så slipper du for at hente en skruetrækker eller lignende.

Støvsugeren har en automatisk motionsense, som gør at den nemt kan tilpasse sig opgaven og finde den bedste rute. Hvis den støder på en forhindring den ikke er vant til at se, så finder den hurtigt en ny og bedre rute, den kan køre.

Robotten køre i et vilkårligt mønster. Det kan være en stor fordel, fordi så er du sikker på at den når hele huset igennem. Du kan også indstille den til at, hvis den ikke når hele rummet fx om mandagen, Så når den med sikkerhed om tirsdagen. Så du kan være sikker på at dit hjem altid er rent.

En lille ulempe ved denne robotstøvsuger er at den ikke har nogen fjernbetjening. så du skal hen og trykke på robotten får at indstille den. Der følger heller ik nogen virtuel væg. Men det kan tilkøbes, hvis du har brug for sådan en.

Robotten larmer lidt med 75 dB(A), men det smarte er jo at du kan indstille den til at køre når du vil også når du ikke er hjemme. Så du kan bare få den til at køre når du er på arbejde og så komme hjem til et rent hjem.

Det er ikke noget problem for Electrolux ERV5100IW at støvsuge i flere rum. Den kan støvsuge helt op til 100 m2. Dørtrin er heller ik et problem for støvsugeren, den kan nemlig klatre helt op til 2 cm høje forhindringer. Den er dog anbefales til ikke at tage mere end to rum.

Støvsugeren har et Lithium Ion batteri, som gør at robotstøvsugeren kan køre i en time. Når den så er ved at løbe tør for strøm, så vender den automatisk tilbage til ladestationen og så tager det 3 timer og at lade op.

Du kan se mere information om produktet her.