Produkt NavnForhandlerPris 
Electrolux ERF4114AOW TESTVINDER 20156.299,00 krTil Butik
Electrolux ERF4114AOW 6.099,00 krTil Butik

Vi er kommet til en tid, hvor man næsten er nød til at have et køleskab. Men hvis du har kigget på et køleskab, så har du nok set at køleskabe ikke er billige, så når man giver så mange penge for et køleskab så er det også vigtigt, at man for noget godt. Her er Electrolux ERF4114AOW et godt valg

Electrolux ERF4114AOW er blevet testet af det danske forbrugerråd tænk, i en stor test med 20 køleskabe der blev testet, og her skiller
Electrolux ERF4114AOW sig positivt ud, og er blevet kåret som testvinder. På omkring samme tid testede den svenske Råd & Rön også køleskabe, og her blev den også testvinder.

Begge testpaneler er meget enige om, at den klarer sig meget godt i stort set alle parametre. På trods af de flotte resultater så er det ikke et dyrt køleskab der er tale om. Electrolux ERF4114AOW er omkring
midterområdet inde for prisen på køleskabe. Så der er ingen tvivl om, at man for meget for pengene.

En af grundene til at Electrolux ERF4114AOW har opnået så flotte resultater er for dens brugervenlighed, samt med en meget støjsvag drift på kun 39 dB(A). Sammen med det så er den også meget miljøvenlig med A++ på energiklasse skalaen.

Der er også meget god plads i køleskabet, den har en kapacitet på hele 395 liter, som ligger langt over gennemsnittet for tilsvarende køleskabe. Og selvom at Køleskabet er meget stort, så køler modellem meget effektivt.

I køleskabet er der inkluderet et ventileret køl med freestore, der forsikere en ensartet temperatur i køleskabet. Køleskabet har også en superkøl funktion, der hurtigt kan sænke temperaturen, hvis du lige har lagt nye vare ind i køleskabet.

Men det eneste minus som testpaneler nævner er, at når man skal ændre på temperaturen, så foregår det indvendigt i køleskabet. Så her får den kun middelkarakter, hvilket stadig er godkendt, hvis man sammenligner med andre køleskabe på markedet.