Produkt NavnForhandlerPris 
Electrolux EKC6051FOW4.795,00 krTil Butik
Electrolux EKC6051FOW 4.795,00 krTil Butik

Electrolux EKC6051FOW  er et super godt komfur, som specielt er populær hos køberne. Komfuret har mange gode funktioner, som helt sikkert er en af grundene, til at dette komfur er så populært. Electrolux EKC6051FOW har også en meget acceptabel pris, som ikke er for dyr men heller ikke så billigt, at man går på kompromis med kvaliteten.

Dette komfur er designet med et ekstra stort ovnrum på hele 72 liter, hvilket er meget stort. Komfuret er også ekstra godt isoleret, hvilket gør at den sparer på strømmen med 10%. Det er også en af de ting, som gør dette komfur meget populært.

Komfuret kommer selvfølgelig også med fire kogezoner, og i hver kogezoner er der mulighed for energiregulering, som giver dig mulighed, for at vælge temperaturen på kogezonen meget præcist, hvilket er godt, hvis du skal have noget, til at småkoge og ikke må koge over.

Hos Electrolux har de også tænkt på sikkerheden da de designede dette komfur. Ovnlågen har 3 lag glas, der holder varmen inde så du ikke brænder dig. Alle kogezonerne indikere også hvis der er restvarme, så du undgår at brænde dig på dem, men også for at du kan udnytte restvarmen nyttigt for at spare på strømmen. Der er også børnesikring på ovnlågen, som kan slås til når du vil.

Når du skal gøre ovnen ren, så kan du skille hele ovnlågen ad, hvis du skal gøre det hele rent. Du kan også tage hele ovnlåget af, for at gøre det nemmere at gøre ovnrummet rent. Sammen med komfuret får du også 2 bageplader, 1 rist og en bradepande med.

Dette komfur er som sagt meget populær hos køberne, og det kan man se på hjemmesiden pricerunner, hvor dette komfur får hele 4,5 stjerner. Electrolux EKC6051FOW, vil være noget for dig, hvis du ikke vil give en formue for et komfur, men stadig vil have lidt ekstra, for at gøre det lidt nemmere.