Produkt NavnForhandlerPris 
Dualit Domus 1,5 l. Steel1.039,00 krTil Butik

Dualit Domus er en af de bedste elkedler, som findes på markedet, og det er ikke kun vores mening. Også eksperterne hos The Independent mener at denne er en af de bedste på markedet, da de har udnævnt den til tesvinder i deres test.

Der er en række ting som The Independent er meget glade for. En af den er at det er en meget lydsvag model, som ikke larmer meget i forhold til andre modeller på markedet

Men selvom at den er meget lydsvag betyder det ikke at den er gjord ringere, tjært imod faktisk. The Independent siger også at det er den hurtigste model de testet, hvilket er en af de vigtigste fordele ved en elkedel.

Modellen kommer i et flot design, som har en kapacitet på 1,5 liter, men alligevel formår at forholde sig kompakt. Modellen kommer med et ergonomisk silikonehåndtag, der gør den behagelig at holde ved. Modellen kommer selvfølgelig med en 360 graders base, hvilket vil sige at elkedlen kan stilles på den lige meget hvordan den vender.

En smart ting ved denne model er at på siden af elkedlen er der to forholdsvist store vinduer, hvor du kan holde øje med, hvor meget vand du koger, ved at der er indikeret hvor meget vand der er i.