Når du skal lave kaffe, så er det vigtigt, at du også har en god kaffekværn, som kan lave bønnerne, lige som de skal være. Det er intet problem for Delonghi KG79, det klarer den nemt. Modellen er blandt andet blevet testet af den danske test sektion Forbrugerrådet Tænk og den svenske Råd & Rön. Der bliver den rost meget for den brugervenlighed og robusthed.

Kaffekværnen har en bønne kapacitet på 120 gram og et gennemsigtigt låg, så du nemt kan holde øje med processen. Delonghi KG79 har en rustfri stålkværn og 110 watt. Kaffekværnen har et meget moderne design i sort, hvilket vil passe godt ind i et moderne køkken. Kaffekværnen er også udstyret med skridsikre fødder, så den bliver stående, hvor du har sat den. Delonghi KG79 er velegnet til både espresso, filter og stempelkaffe.

Der hvor denne kaffekværn er meget brugervenlig, er blandt andet når du skal indstille den. På fronten kan du vælge, hvor meget kaffe du vil lave. Den kan indstilles fra 2-12 kopper kaffe. På siden af maskinen kan du vælge, hvordan du vil kværne dine bønner. Så til sidst så trykker du selvfølgelig på start, og så begynder den at kværne bønnerne. Når bønnerne så er færdige kværnet, så trækker du bare den lille skuffe ud for bunden, og så er bønnerne klar, til at blive brygget.