Produkt NavnForhandlerPris 
Wilfa Vanilje ICM-C151.299,00 krTil Butik
Wilfa Vanilje ICM-C15 1.299,00 krTil Butik

Wilfa ICM-C15 er en super god fuldautomatisk ismaskine, der kan lave alle dine favoritter og giver også mulighed, for at prøve nye smage. Du skal bare blande ingredienserne sammen og starte maskinen, og så laver den isen for dig.

Ismaskinen fra Wilfa har et meget simpelt og flot design. Selvom at maskinen er lidt mindre end andre ismaskiner, så er der alligevel god plads i maskinen på 1,5 liter, som vil svare til 900 ml is. Ismaskinen har også en kompressor, som vil sørge for at isen er kold, når den er færdig, så du ikke behøver at sætte isen i fryseren, hvis isen skal være kold.

På låget af maskinen er der en meget praktisk dispenser så du kan tilsætte ingredienser, imens at maskinen kører rundt. Det kan være super praktisk, hvis der for eksempel skal nødder eller chokolade stykker i isen. På ismaskinen er der et lille digital timer på låget, som viser hvor lang tid, der er til at isen er færdig.

Ismaskinen har også en Hold-kold funktion, som er en super god og praktisk funktion. Den sørger for, at isen den forbliver kold, efter at du har lavet den, indtil at den skal serveres. Det kan også være super godt, fordi at maskinen larmer lidt, når den kører. Så i stedet for at lade den køre mens at i spiser, så kan du bare lave den noget før, og så sætte den på hold kold funktion mens at i spiser.

Wilfa ICM-C15 kan lave en rigtig god vaniljeis, citronsorbet og yoghurtis og alle bliver super gode og cremet. Ismaskinen vurderes til at være super brugervenlig og det er specielt godt hvis nu at det skal gå lidt stærkt.

Ismaskinen er også super nem at gøre rent alle dele til maskinen, som kan tages af kan komme i opvaskemaskinen, og resten af maskinen kan tørres over med en fugtig klud. Maskinen vejer hele 10 kilo, så den står godt fast der hvor den står.

Wilfa ICM-C15 klarer sig også godt i test, den har vundet et par danske test men også nogle norske og svenske. Den har vundet i Bomagasinet, madmaskiner, tænk, Råd & Rön Klikk.no og Dinside.no. Sammen med det så har den også fået mange gode brugeranmeldelser, på pricerunner for den 4,7 stjerner ud af 91 anmeldelser.