En bordgrill/indendørs grill er en super god ting at have, så kan du nyde en noget grillmad selvom det er vinter og det sner udenfor. Det skal ikke stoppe Delonghi CGH1012D for at lave grill mad til dig.

Med en bordgrill kan du endda også lave maden hurtigere end en normal grill, du behøver nemlig ikke at varme kullene op, da den kører på el. Den har også et låg, som du kan lukke og så giver den varme både nedefra og fra oven.

Men selvom at det er en bordgrill, så kan den også bruges til andet end bar lave grill kød. Den har 6 forskellige funktioner, som gør at den kan bruges mange forskellige madretter. Du kan for eksempel lave toast i den, så kan du også spare lidt penge der, så slipper du for at købe en toastmaskine, hvis du gerne vil havde det.

Med denne Bordgrill behøver du ikke at lukke låget for at den skal give varme, så hvis du har noget mad der ikke kan tåle den høje varme, men den skal bare lige varmes op, så kan du lade vær med at lukke låget.

Bordgrillen har en effekt på 2000 W, og Du kan vælge hvor høj temperaturen skal være, så den kan tilpasse sig til lige det mad du skal lave.

Når du er færdig med at lave mad i din bordgrill, og du skal til at gøre rent er det lige så nemt, som at lave maden. Der medfølger en meget effektiv skraber, som er formet så den kan gå den i rillerne i grillen, og få det hele med op. Desuden så kan pladerne også tages af og vaskes i opvaskemaskinen.

Du kan også styre maskinen via en app, som kan fås til både iphone og android. Inde på app’en kan du også se en masse opskrifter, som kan give dig ideer og inspiration og vejledning til, hvordan du kan bruge din bordgrill.

Du kan se mere information om produktet her.