Cobb Premier Gas er en sjov lille gasgrill, som har et lidt anderledes design, i forhold til de fleste andre gasgrills. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Denne gasgrill er nemlig lavet specielt til folk, der tager på udflugt, og gerne vil have en gas grill med, for eksempel campister.

Cobb Premier Gas er lille, og er super nem at tage med, den passer godt inde i et bagagerum, den har en højde på 30 cm og vejer kun 4 kilo, så den er nem at flytte rundt på. Når du skal grille, så behøver den ikke at stå på jorden, grillen kan nemlig også stå på et bord, uden at skade bordet, da den ikke bliver særlig varm i bunden.

Da denne gasgrill er så lille og nem at flytte rundt på, så er grillarealet også lidt mindre end en normal gasgrill. Grillarealet er rundt, og har en diameter på 30 cm. Grillen har et ekstra højt låg, der gør det muligt grille større ting, som for eksempel en hel kylling.

Gasgrillen er også meget økonomisk, da den grille i cirka 3 timer på en gasdåse. Du har også mulighed for at købe en masse ekstraudstyr til gasgrillen, for at gøre mulighederne større. Alle aftagelige dele af rustfrit stål, kan komme i opvaskemaskinen. Sikkerheden på denne grill er der også tænkt på, den bliver nemlig ikke så varm uden på.

Denne gasgrill vil være perfekt til campister, som gerne vil have en gasgrill med rundt på camping, så du bare kan starte grillen op, i stedet for at skulle vente på at kullene er varme.