Produkt NavnForhandlerPris 
Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Vaffeljern - Stål440,00 krTil Butik
Cloer 1445 2 Pcs Steel/black 930 Watt Vaffeljern - Stål440,00 krTil Butik

Cloer CL1445 er en lidt billigere vaffeljern i forhold til andre rigtig gode vaffeljern. Der er ikke så mange vilde funktioner, den gør bare hvad den skal og det er at lave de bedste vafler til dig.

Dette vaffeljern er god til fx arrangementer og fester, hvor der er mange personer. Den har nemlig et dobbelt jern. Så der kommer ikke til at være så lang ventetid for at få en vaffel.

Dette vaffeljern ikke har mange forskellige funktioner, den gør bare det den skal. Men den har alligevel en meget god funktion. Det er, hvor du kan justere hvor meget varme den skal give imellem 1-5 niveauer. Hvis du gerne vil have dine vafler lyse og bløde, så skal du nok vælge 1-2, og hvis du gerne have dem lidt brunere og sprøde så skal du nok vælge 4-5.

Jernene på vaffeljernet er 18.5 x 22 cm, og laver nogle tykke vafler på 1,7 cm. Jernene på maskinen er lavet af rustfri stål, og har et Non-stick belægning, som gør at vaflen ikke klistrer sig fast til jernet.

Den har også en lille lampe, som lyser grønt når din vaffel er færdig, og rødt når den ikke er klar endnu. Så du slipper at hele tiden holde øje med, hvornår vaflerne er færdig. Under vaffeljernet er der en lille rum til kapel opbevaring, så du slipper får en løs ledning, når du fx skal transportere den.

Du kan se mere information om produktet her.