Charbroil T-47G er en super god grill, som lavet i god kvalitet, og er helt klart en af de bedste på markedet. Grillen er større end de fleste andre gasgrille både general størrelse, men også grillarealet er større end de fleste gasgrille, det er nemlig et grillareal på 79 x 47 cm, hvilket er ret stort.

Denne gasgrill er primært lavet i en sort-emalje på blandt andet front og låg. Grillen har 2 sideborde, hvor der på det ene er en sidebrænder, som du kan bruge som en kogeplade. Under grillarealet og brænderen er der et kabinet, hvor du kan opbevare fx gasflasken. Så man kan faktisk sige, at du får et helt udekøkken med denne gasgrill.

Charbroil T47G er en af de mest kraftfulde gasgrille på markedet, mens at den stadig er nem at bruge. Gasgrillen har hele 5 brændere, hvilket er mere end de fleste, den ene brænder er en sidebrænder. Grillen er inddelt 4 separate varmezoner, som kan styres hver for sig. Du har rig mulighed for at vælge præsis den temperatur, som du skal bruge på drejeknapperne. Brænderne fordeler varmen godt, og der er ikke nogen steder, hvor det er meget koldere end andre.

Gas grillen udsender varmestråler, som tilbereder maden, mens den stadig er saftig. Faktisk så er maden, som er blevet tilberedet på denne gasgrill op til 50% mere saftig.

Der er også tænkt på sikkerheden ved denne grill. På en traditionel gasgrillen, kan der komme flammer op fra brænderene, som bliver så store, at du kan komme til at brænde dig på dem, men med denne gasgrill vil der ikke komme nogle høje flammer, da den har et Tru-Infrared grillsystem, så flammerne bliver inde i brænderne.

Denne gasgrill er helt klart en af de bedste på markedet, men der er et minus, det er prisen. Alt den gode kvalitet kommer nemlig også med en pris. Men for den pris, får du altså også en af de bedste gasgrille på markedet. Så hvis du går op i at grille, og gerne vil have noget ordenligt grej, så kan vi varmt anbefale denne gasgrill.