Char-Broil Performance 340 er en super god og effektiv grill fra Char-Broil. Grillen er en infrarøde grill, hvilket giver dig gode fordele, og vil gøre din grilloplevelse meget bedre. Denne grill vil helt sikkert være et godt køb, med en acceptabel pris.

En infrarød grill har primært tre gode fordele. Første fordel er at den starter hurtigt op, så den forkorter tilberedningstiden. Anden fordel er at varmen, som grillen producere, bliver lige fordelt over hele grillarealet, så du får et ensartet resultat lige meget, hvor du steger kødet. Tredje fordel er at kødet ikke bliver forbrændt på grund af fedt i gasflammerne.

Char-Broil Performance 340 har det klassiske gasgrilldesign, som ser rigtig godt ud. Grillen har to sideborde, som du kan bruge som et skærebræt, eller til at hvad du kan finde på. Sidebordene kan klappes ned, hvilket gør den nemmere at opbevare. Grillen har også tre gasbrændere, som giver god varme til kødet. Grilles kan fås i en sort emaljeret rustfrit stål men også i stål.

Du får også et termometer, som sidder på låget, så du altid kan holde øje med temperaturen inde i grillen. Låget på denne grill er også ekstra stort, så du har plads til at tilberede større ting som fx kylling.