De fleste af vinkøleskab som vi har inkluderet her har været store og dyre vinkøleskabe, men det er ikke altid det, der er bedst for dig. Fordi ikke alle har brug for et vinkøleskab til flere tusinde kroner, som kan have over 100 flasker. Caso WineSafe 12 Har en lille størrelse, men dens evne til at opbevare dine vine og køle dem er mindst lige så godt som nogle de store modeller.

Caso WineSafe 12 kan give dig den perfekte temperatur til din vin, den kan indstilles med temperaturer mellem 5-22 grader. Det kan du indstille på det lille betjeningspanel på vinkøleskabet. Her kan du også styre lyset. En rigtig god ting ved dette vinkøleskab er at den har et meget lavt energi energiforbrug. Den ligger i energiklasse A, hvilket er rigtig godt, og den bruger også 127 kWh om året.

Dette vinkøleskab giver de optimale forhold for dine vine. Den er udstyret med en aktiv ventilator, som sikrer optimal ensartet temperatur. Døren i vinkøleskabet er isoleret med sikkerhedsglas, som har et UV filter, som beskytter dine vine mod solens stråler.

Som sagt så har dette vinkøleskab en meget lille størrelse, så hvis du har en stor vin samling, og planlægger at køle rigtig mange ad gangen, så skal du nok op i en større model. Caso WineSafe 12 har nemlig kun 3 skuffer, som hver har plads til 4 flasker af normal 0,75 liters størrelse, så den kan opbevare 12 i alt.

Vinkøleskabet er et fritstående vinkøleskab, så den kan ikke stå i fx et skab. Caso WineSafe 12 er designet i rustfrit stål, i et enkelt design, som ser rigtig godt ud. Den lille størrelse kommer dog med et lille minus, det er, at den ikke har to forskellige temperaturzoner, så du ikke kan indstille 2 forskellige temperaturer.

En smart funktion ved designet i dette vinkøleskab, er at døren kan vendes, så du kan selv bestemme, hvilken ved døren skal åbnes. En anden super god ting ved dette vinkøleskab, er at den er meget lydsvag. Den larmer nemlig kun med 39 dB, hvilket man næsten ikke lægger mærke til.