Produkt NavnForhandlerPris 
Bosch WTW8758LSN Serie 8 Kondenstørretumbler - Hvid4.148,00 krTil Butik

BOSCH WTW8758LSN er en tørretumbler, som kommer med rigtig mange gode Specifikationer, som sørger for, at denne tørretumbler er en af de bedste på markedet. Modellen er også blevet anerkendt af forskellige test organisationer som fx Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön. I begge test for den meget ros og bliver udnævnt til topscorer i begge.

En af de ting som gør, at denne tørretumbler er en af de bedste, som man kan få på markedet, er dens gode energiklasse. Den ligger nemlig på A++, som er er noget af det bedste. En høj energiklasse er både godt for miljøet og pengepungen.

En anden god til ved denne er dens design. Den kommer med en stor kapacitet på hele 8 kilo, hvilket vil være nok til, at en familie på 4-5 medlemmer vil kunne få tørret deres tøj.

BOSCH WTW8758LSN er også en meget lydsvag med et lydniveau på kun 64 dB, hvilket er kun lidt højere end en normal samtale. Det kan være en rigtig god fordel, hvis man bor i et lille hus eller lejlighed, hvor lyden kan være svær at undgå. Tørretumbleren kommer med antivibration, som er med til at sikre en stille tørring og øget stabilitet. Det er også med til at holde lydniveauet nede.

Denne tørretumbler  kommer også med mange gode specialprogrammer som fx silke, skjorter, tæpper, sportstøj og håndklæder. Så man kan vælge et program, som passer lige præcist til det man skal tørre. Og det er kun nogle af de programmer, som man får med.

Denne tørretumbler kommer også med mange specialfunktioner, som er med til at holde det lave energiforbrug nede. De specialfunktioner kan blandt andet være SelfCleaning Condenser, hvilket vil sige, at kondensatoren vil automatisk holde sig rent, så man ikke behøver at gøre det rent.

BOSCH WTW8758LSN kommer også med SensitiveDry-concept, som gør at tøjet tørres på en blid måde ved brug af varm luft. Tørretumbleren kommer med et stort tromle hjul i rustfrit stål. Tørretumbleren kommer også med en børnesikring.

Maskinen er udstyret med sensorstyring, hvilket gør, at maskinen selv indstiller tørretiden udfra, hvor meget tøjet har brug for. Det gør den ved, at den måler fugtigheden i tøjet, og ud fra det regner tørretiden ud. Maskinen har også en timer funktion, hvilket vil sige, at du kan udskyde tørringen, så det passer ind i dine tidsplaner

Når man skal vælge programmer, gør man det på en drejeknap, som viser programmerne. Tørretumbleren kommer også med et LED display, hvor man kan se programforløbet, resttiden med mere.

En rigtig god ting ved denne tørretumbler er, at dens kondenseringsevne ligger helt i toppen af skalaen på et A. Skalaen viser, hvor meget fugt tørretumbleren udleder i rummet, som den står i.