Produkt NavnForhandlerPris 
Bosch Håndmikser MFQ4030 DEMO 512,00 krTil Butik


Tiden flyver hurtigt afsted, og på et tidspunkt skal alt det gamle grej skiftes ud med noget nyt og automatisk. Her er en håndmikser et godt eksempel. For der er nok ingen, der gider at røre rundt i en gryde i alt for lang tid. Det er der, hvor man skal bruge en håndmikser.

Håndmikseren fra Bosch er en meget kraftig håndmikser, men samtidig også meget lydsvag, i forhold til andre håndmiksere. Den har en effekt på 500 watt, som passer godt til en håndmikser. Håndmikseren har også 5 forskellige hastigheder, så den nemt kan tilpasse sig lige den mad, som du skal lave.

Håndmikseren kører det klassiske håndmikser design. Den er meget robust lavet, og let er at betjene. Håndmikseren vejer ikke så meget kun 1 kilo. Så hvis du skal stå og røre i lang tid, så er det en super god ting, at den ikke vejer så meget. Bosch har også gjort maskinen så komfortabelt som muligt.

Maskinen har ligesom de tidligere modeller fra bosch også et sæt turbopiskeris og et sæt dejkroge. På toppen af dejkrogen og piskerisene er der et lille plastik skjold, der sørger for, at der ikke kommer råvare i maskinen. Det er en super god detalje, som Bosch tænker på.

På håndmikseren er der også mulighed, for at tilslutte en blenderfod, så den også kan bruges til andet. På toppen af maskinen er der en knap, der udløser piskerisene, dejkrogene eller blender foden.

Bosch MFQ4030 har blandt andet vundet i den svenske test forbrugerråd Råd og Rön, der giver den topkarakter. Den bliver blandt andet rost for, at være rigtig god til at piske cremer, til for eksempel en lagkage, så giver den dig en blød, jævn og luftig creme. Måske har du lagt mærke til, at på piskerisene er der nogle små indbyggede kugler. De kugler sørger for mere volumen og luft, hvilket giver en mere luftig blanding.

Men det er ikke kun creme, den er god til at lave. Den for også topkarakter, i de opgaver der har handlet om æltning   og madlavning af brød. Når der skal laves lidt tungere blandinger, som for eksempel brød så hold dig til de lavere hastigheder. Maskinen klarer let dejen med dens kraftige motor.

Sammen med den svenske forbrugerråd Råd og Rön så har den også vundet andre test den har også vundet i Icakuriren og så en 3. plads i den danske Boomagasinet. Den for også en 4. plads i Forbrugsguiden. Sammen med det gode test resultater så for den også rigtig gode brugeranmeldelser med 4,2 stjerner ud af 5, og det er på hele 534 bedømmelser.