Bosch AKKU AHS 48-20 LI er en rigtig god hækkeklipper, som vil gøre hækkeklipning nem som en leg. Denne hækkeklipper er en rigtig populær model hos køberne, da den har fået rigtig mange gode anmeldelser på den populære hjemmeside Pricerunner. Her får denne hækkeklipper hele 4,2 stjerner.

Denne hækkeklipper er en rigtig effektiv model, som er nem at bruge. Hækkeklipperen kan klippe både tynde og tykke grene, den kan nemt klippe grene, der har en diameter på 25 mm. Klingen på hækkeklipperen har en god længde på 55 cm. Denne Hækkeklipper kommer med quick cut teknologi, hvilket sørger for at grenene bliver skåret over første gang.

Denne hækkeklipper vil også være rigtig nem at bruge, da den kun vejer 2,5 kilo så du kan bruge den i længere tid, uden at blive træt i armene. Bosch AKKU AHS 48-20 LI kommer med et blødt håndgreb, som er behageligt at holde ved i flere forskellige stillinger.

Knivene på denne hækkeklipper er ekstra skarpe og af god kvalitet, som resten af maskinen. Knivene laserskåret og diamantslebet, for at gøre knivene ekstra skarpe.

Denne hækkeklipper kører på el og har et lithium ion (LI-ion) batteri, som vil kunne køre i en time, batteriet er det samme som Bosch bruger i meget af deres værktøj, så hvis batteriet er dødt, så kan du bare tage et nyt.