Bosch AHS 480-24 T er en super god og solid hækkedklipper, som vil være en god hjælper i haven. Bosch AHS 480-24 T er en fornuftig hækkeklipper, som kommer i en god pris, hvor du for meget for pengene.

Denne hækkeklipperer er blevet testet af blandt andet de to testorganisationer forbrugerrådet tænk og Råd & Rön. I begge test roser de den meget, men i Tænk er de lidt mere begejstret for den og udnævner den som tesvinder.

Bosch AHS 480-24 T er rigtig effektiv når den klipper, da den har en klippe bredte på 48 cm, hvilket er en god størrelse. Denne hækkeklipper kan både klippe mindre og større grene med en knivafstand på 24 mm. Der er også monteret knivbeskyttelse.

Denne hækkeklipper kan både bruges af personer, som er højre og venstrehåndet. Modellen har fire kontaktpositioner, der sørger for, at sikkerhedskriterierne bliver overholdt, lige meget om du er venstrehåndet eller højre.

Denne hækkeklipper kommer dog med et lille minus, da den vejer 3,9 kilo, hvilket godt kan være en ulempe, hvis den skal bruges i lang tid. Men hvis det bare er til en normal størrelse have, så vil denne model være et godt valg.