Produkt NavnForhandlerPris 
Beurer køkkenvægt - KS51279,00 krTil Butik

Når der skal bages eller koges, så er det ikke altid at øjemål er nok. Derfor er det smart at have en køkkenvægt, der kan gøre det langt mere præcist. Her er køkkenvægten fra det tyske Beurer et godt valg

Beurer KS 51 er en digital køkkenvægt, som er super brugervenlig. Køkkenvægten kan veje helt op til 5 kilo. Så med mindre, at du skal lave mad til hele gaden, så er 5 kilo nok. Køkkenvægten er også super præcis med 1 gram. der er også mulighed, for at nulstille den mellem vejninger.

køkkenvægten fra Beurer er lavet i et meget lille og diskret design. Vægten er også kun 1,5 cm høj og en 20,3 cm x 18,2 cm overflade. Overfladen på lavet i børstet stål med en smudsafvisende overflade der blandt andet er modstandsdygtig overfor fedtfinger og nem at rengøre. Køkkenvægten har et sort display med baggrundsbelyste hvide tegn på 18 millimeter.

Køkkenvægten kører også på 2 CR2032 batterier. Køkkenvægten har også en autosluk funktion, så den ikke står og bruger unødvendig strøm. Køkkenvægten kan også indstilles til at måle gram, ounce eller milliliter, så du slipper for at regne det efter.

BEURER KS51 klarer sig super godt i test, den har blandt andet vundet i forbrugerrådet tænk, Råd & Rön og Boomagasinet, den får også en 3. plads og en 4. plads i testbladet og madmaskiner. BEURER KS51 har også fået super gode brugeranmeldelser, på pricerunner får den 4,1 stjerner ud af 39 anmeldelser.