Vi vil i nedenstående artikel se nærmere på de forskellige kaffemaskiner på det danske marked, der enten har vundet tests, eller er på de næste pladser. På den måde har vi samlet alle de bedste kaffemaskiner, så du får et nemt overblik. Du kan selv se alle maskiner på det danske marked her.

Vi starter med de billigste kaffemaskiner, under hver ser du hvor det billigste sted at købe den er, og herefter lidt mere om maskinen.

Bosch TKA6A041

Produkt NavnForhandlerPris 
Bosch Tka6a041 Bedst I Test - Tænk Kaffemaskine Hvid508,00 krTil Butik
Bosch TKA6A041 Bedst I Test - Tænk Kaffemaskine Hvid508,00 krTil Butik

En af de nok absolut billigste kaffemaskiner på det danske marked. Med en pris på under 400 kroner er det i hvert fald den billigste testvinder. Tænk havde den som test vinder i 2017, og det er faktisk også den billigste af Bosch’ kaffemaskiner.

Den får specielt ros til at den er hurtig til at brygge kaffe og at det er nem at afkalke. Den indeholder drypstop og AutoOff.

Drypstop gør at kaffen ikke drypper på varmelementet og brænder fast når kanden fjernes, mens AutoOff sikrer at maskinen ikke står tændt en hel nat. Der kan indstilles at den automatisk slukker efter 20, 40 eller 60 minutter.

Afkalkningen foregår ved at maskinen giver besked om at det er tid til at afkalke. Herefter køres et integreret afkalkningsprogram der nemt afkalker maskinen.

Kanden har plads til at der laves 1 liter kaffe.

Det er svært ikke at være begejstret over kaffemaskinen der leverer en god og hurtig brygget kop kaffe, til en pris på under 400 kroner.

Så er det muligt at den ikke har timerfunktion eller flere af de lidt mere avancerede funktioner de øvrige maskiner har. Er du ude efter en billig kaffemaskine uden så meget pjat, så løser Bosch TKA6A041 dine behov uden at slå bunden ud af din bankkonto.

Bosch TKA8013

Produkt NavnForhandlerPris 
Bosch Tka8013 Kaffemaskine - Sort487,00 krTil Butik
Bosch TKA8013 Kaffemaskine - Sort487,00 krTil Butik

Endnu en Bosch maskine på listen, denne maskine minder utroligt meget om TKA6A041 i funktioner. Dog kan vandtanken tages af, så det er nemt at fylde vand på. Vandtanken har integreret håndtag og måleenhed på begge sider. Den er testvinder hos Tænk og svenske Icakuriren og får en flot anbefaling med på vejen hos norske Dinside.no.

Den har 2 varmelegemer der hjælper til med at sikre den optimale brygge- og serveringstemperatur. Den indbyggede volumen-automatik gør det muligt at brygge et lille antal kopper med en godt resultat.

Den har drypstop funktion og auto-sluk funktion der automatisk slår maskinen fra efter 40 minutter. Den er desuden nem at rengøre, da både vandtank og filterbeholderen er aftagelige.

Tænk fremhæver følgende om Bosch TKA8013

  • Effekt: 1160 watt max
  • 10/15 kopper, 1.25 liter
  • Volumen automatik, perfekt resultat selv når man brygger et lille antal kopper
  • “Dual Heating System”, to varmelegmer garanterer den optimale brygge- og serveringstemperatur
  • Automatisk sluk efter 40 minutter.
  • Drypstop
  • Gennemsigtig, aftagelig vandtank med integreret håndtag, måleenhed på begge sider
  • Aftagelig swing-out filterbeholder
  • Ledningsoprul

Siemens TC86303

Produkt NavnForhandlerPris 
Siemens Tc86303 Bedst I Test - Tænk Kaffemaskine Sort/sølv666,00 krTil Butik
Siemens TC86303 Testvinder I Tænk 2018 Kaffemaskine - Sort/sølv666,00 krTil Butik

Som testvinder hos både Tænk og den anerkendte tyske Stiftung Warentest er det absolut en af de bedste maskiner. Den fremhæves for at brygge en god kop kaffe og samtidigt gøre det hurtigt.

Den har indbygget timerfunktion, så hvis du ønsker frisk brygget kaffe når du står op, så er det bare at indstille tidspunktet og nyde aromaen brede sig når vækkeuret ringer.

Siemens TC86303 har to varmeelementer, som sikrer en optimal kaffebrygning. Den indeholder desuden en sensor der konstant måler temperaturen og justerer automatisk, så kaffen altid er optimal.

Med en pris der typisk svinger mellem 600 og 900 kroner, så får du rigtig meget for pengene. Siden testen er lavet er der kommet en opdateret version der hedder Siemens TC86505 (http://find-info.dk/kaffemaskiner/siemens-tc86505-kaffemaskine ) Det kunne også være en mulighed, selvom dens pris er en smule højere.

Der er plads til at lave 1,25 liter kaffe pr. kande. Siemens har en AromaSensePlus-funktion, der sikrer den helt rigtige aroma, selv hvis der kun brygges en halv kande.

TC86303 har desuden indbygget en sikkerhedsfunktion der automatisk sætter maskinen i standby. Det sikrer dig mod at den står tændt hele natten hvis du glemmer at slukke for maskinen.

Sidst men ikke mindst kan det nævnes at maskinen har indbygget drypstop. Det gør at kaffe ikke drypper ned på varmepladen når kanden fjernes. Så ikke noget med kaffe der er brændt fast på varmepladen.

Melitta Aroma Signature Deluxe

Produkt NavnForhandlerPris 
Melitta Aroma Signature Steel Kaffemaskine - Børstet Stål653,00 krTil Butik
Melitta Aroma Signature Steel Kaffemaskine - Børstet Stål653,00 krTil Butik

Med denne Melitta kaffemaskine får du en robust kaffemaskine der måske ikke vinder nogen designpriser på sit udseende, men hvad den ikke har med sig i design opvejer den i at kunne brygge velsmagende kaffe. Nu er design selvfølgelig en smagssag, og vi her på Find-info.dk er ikke enige med vores anmeldelseskollegaer om at maskinen ligner en meget dyrere maskine end den i virkeligheden er. Den er lavet i rustfrit stål og er generelt i en høj kvalitet.

Den gør det faktisk så godt at den i tænk har med helt i toppen, og i vores broderland Sverige løb den med prisen for bedste kaffemaskine i Råd & Rön i 2017.

Afkalkningen fungerer med et 3-i-1 kalk beskyttelses program. Det betyder at du kan vælge hvor ”hårdt” vandet er. Herudover er der mulighed for at indstille hvor lang tid den skal holde kaffen varm, uden den taber sin aroma, mulighederne er 30, 60 eller 90 minutter.

Som flere af de andre maskiner har den drypstop. Den har en kande på 1,25 liter.

Philips HD7766/00 Grind & Brew med 2 bønneholdere

http://find-info.dk/kaffemaskiner/philips-hd776600-kaffemaskine

Produkt NavnForhandlerPris 
Philips HD7766/00 1.059,00 krTil Butik
Philips HD7766/00 Grind & Brew 2 bønneholdere1.086,00 krTil Butik

Den har ikke vundet en test, men dens lillebror HD7765 har i flere tests været med helt i toppen. F.eks. hos Råd & Rön.

Det smarte ved maskinen er at den, som navnet antyder, har en bønneholder og kaffekværn i toppen. Der er plads til 2 forskellige typer kaffebønner, så det er muligt at skabe din helt egen blanding. Du har selvfølgelig også mulighed for at hælde formalet kaffe i filteret så den fungerer helt som en almindelig kaffemaskine.

Hvis der kigges på feedback på de forskellige salgssider, så er det tydeligt at tilbagemeldingerne på maskinen er helt i top. Brugerne er vilde med at de kan justere smag og styrke på maskinen. Muligheden for at bruge rigtige kaffebønner, der kværnes direkte i maskinen er brugerne også rigtig glade for.

Philips har desuden en Aroma Twister funktion, som skulle gøre at kaffe cirkuleres optimalt gennem kanden under brygningen, resultatet, den perfekte aroma.

Som med TC86303 har denne maskine også drypstop, autosluk og timer funktion.

Der er plads til 1,2 liter kaffe pr. brygning, og det overskuelige LCD display giver et godt overblik over bryggeprocessen.