Produkt NavnForhandlerPris 
Bamix Superbox Xl Black Stavblender - Sort2.419,00 krTil Butik
Bamix Superbox Xl Black Stavblender - Sort2.439,00 krTil Butik

Med bamix SuperBox er en kombination, af alt det som du skal bruge, for at benytte en stavblender. Du får selvfølgelig Bamix mono, som er en stavblender på 200 watt, som er super effektiv. Du får også en stander til opbevaring. Til stavblenderen får du hele 4 forskællige blade, så den kan tilpasse sig, til lige det du skal bruge den til.

  1. Et multifunktionblad som er speciel god til at de hårdere opgaver, som fx at knuse is eller frosne bær eller frugter.
  2. En piske skive til, hvis du vil piske fløde eller skum, så vil den hurtig kunne klare det med piskeskiven.
  3. Et blender blad der er god til, hvis du skal lave mayonnaise eller dip.
  4. en skab kniv som specielt er god til at lave fars.

Du får også en processor med, som kan være god at bruge, hvis du skal lave pesto, krydderier, krydderurter, nøder og ost. Til processoren får du også en pulverdisk, som bruges til at minimere kammeret omkring knivende. Du får også en såkaldt SliceSy, som er et tilbehør, som er super godt til at snitte eller hakke, kræfterne fra stavblenderen overføres, og bliver brugt, til at snitte istedet for. Til SliceSy Får du en skarp kniv med og 2 forskællige snittekniver og 3 forskællige riveknive. Og får det ikke skulle være nok, så får du også et 400 ml bærer, 600 ml bærer og en en liters kande.

Som sagt så er har denne stavblender 200 watt, og er super effektiv og kraftig. Men den har dog kun 2 hastighedsindstillinger. Bamix er også et mærke, som mange professionelle kokke bruger, blandt andet den verdenskendte kok Gordon Ramsay, bruger også en Bamix. Bamix er et
schweizisk mærke, som har produceret køkkenredskaber siden 1954.

Hos TV2 i Norge havde to profecionelle kokke, til at teste en række forskællige stavblendere, og de var begge enige om, at det var denne stavblender, der var den bedste. Så hvis du skal have en stavblender, hvor du får alt hvad du skal bruge, og ikke skal til at gå ud og købe noget ekstra, så er det Bamix SuperBox, som du skal have.