Hvis du leder efter en miniovn, som skal bruges helt ligesom en normal ovn, så vil Albaline 45 liter ovn nok være blandt det bedste valg. Den har nemlig mange af de samme funktioner, som en normal ovn har, heriblandt en grill funktion, som der ikke er mange miniovne, som har.

Denne miniovn er slet ikke så “mini,” den har nemlig et ovnrum, som er på hele 45 liter, hvilket er ret meget, i forhold til andre miniovne. Albaline 45 liter ovn er lavet i gode kvalitetsmaterialer, som gør den solid og holdbar, som vil holde i mange år. Forbrugere beskriver også denne ovn som brugervenlig. Sammen med miniovnen får du også en rist og bageplade, som du kan sætte ind i ovnen i forskellige højdeniveauer.

Som sagt så vil denne ovn være speciel god til, hvis den skal erstatte en normal ovn. Det er den fordi, den kan meget af hvad en normal ovn kan. Den kan varme op til 230 grader, den har både ovn og grillfunktion. Du har også mulighed for at sætte en timer op til 60 minutter. Alt det kan du styre på de tre drejeknapper på fronten.

Denne miniovn vil være perfekt til dig, som leder efter en lidt mere permanent løsning, hvis der ikke er plads til en normal ovn. Med den store størrelse kan du varme meget af det mad, som du vil kunne i en normal ovn. Du har også mange af de muligheder, som kommer med en normal ovn. Man skulle tro, at den kommer i en virkelig høj pris, men den koster faktisk kun omkring de 1.000 DK.