En normal plæneklipper er dem, som kører på benzin, men der findes faktisk også nogle, som kører på el. Disse elplæneklipper bliver kaldt akku plæneklipper. Da den kører på el er den bedre for miljøet, da den ikke udleder co2 under plæneklipningen. Så hvis du går op i, at vi skal redde miljøet, så kan vi anbefale AL-KO Moweo 3.85 Li.

Denne plæneklipper er bedst egnet til de mindre haver, da den kører på el, og elmotor kan oftest ikke køre så langt som benzin. Klippebredden på denne plæneklipper er også lidt mindre end andre, den er på 37 cm, hvilket også er godt nok til mindre haver, som den i forvejen er egnet til.

Denne plæneklipper har et Lithium ion batteri, som vil kunne klare en klipning på ca 25 minutter, hvilket svarer til ca 300 m2. Lithium ion batteriet sikrer, at du ikke behøver at aflade batteriet helt før opladning, du kan give den strøm, lige når du vil. Batteriet tager ca 90 minutter om at lade fuldt op.

Med denne plæneklipper har du mulighed for at opsamle græsset med en græsopsamler, der medfølger, den er på 45 liter, og den vil indikere når den er fyldt. Du kan også bruge bioklip, så den lægger græsset på plænen, og det kan bruges som gødning.

Denne plæneklipper har en lille og kompakt størrelse, som vil gøre den nem at styre, og nemmere at komme ind i trængte områder, hvor der ikke er meget plads. Den kan endda gøres endnu mindre, når den skal opbevares, den har en snap lukning på skaffet, som gør den endnu mindre. Du har også mulighed for at ændre klippehøjden i 6 trin fra 25 mm til 75 mm.

Der er dog en ulempe ved denne plæneklipper, det er at den ikke er selvkørende, så den vil ikke være så komfortabel at bruge til store plæner, men den er i forvejen bedst egnet til mindre plæner.

AL-KO Moweo 3.85 Li vil være noget for dig, som gerne vil være med til at rede miljøet og prøve med el. Denne el plæneklipper har også en kæmpe fordel i forhold til andre benzindrevne plæneklippere, det er, at den er meget stille i forhold til en benzindrevet plæneklipper, Det lyder næsten bare som blæser.