Produkt NavnForhandlerPris 
AEG T7DBM730G4.299,00 krTil Butik

AEG T7DBM730G er en rigtig god tørretumbler, som kommer med mange gode funktioner og design features. Modellen her er blevet testet af blandt andet Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön. I begge test bliver den rost meget og får en rigtig god bedømmelse som resultat.

En ting som gør denne tørretumbler rigtig god, er dens gode energiklasse. Den ligger nemlig i den høje ende på en A+, hvilket er en rigtig god energiklasse. Det betyder, at den er mere energivenlig og ikke bruger specielt meget energi, hvilket er godt for miljøet og pengepungen.

Denne tørretumbler kommer med en special designet tromle, som er designet til at skåne dit tøj. Det kaldes en ProTex tromle, sådan en roterer i et specielt mønster, som forhindrer tøjet i, at blive krøllet og skåner det.

Tromlen i maskinen er også ekstra stor og har en kapacitet på hele 7 kilo. Den store tromle gør også, at åbningen er ekstra stor, hvilket gør den nemmere at tømme eller fylde.

Tørretumbleren har selvfølgelig også en børnesikring, så små børn ikke kan komme til at åbne døren ved et uheld.

AEG T7DBM730G er også en meget lydsvag model, som kun har et lydniveau på 66 dB(A), hvilket kun er lidt højere end en normal samtale, som er på 60 dB(A)

Tørretumbleren her kommer også med det smart ProSense teknologi, hvilket vil sige, at den ved hjælp af sensorer kan måle fugtigheden og temperaturen og ud fra det udregne tørretiden. Det gør den mere energivenlig og skåner dit tøj. Den kommer også med Sensidry, hvilket vil sige, at den tørrer tøjet med omkring halvdelen af, hvad en normal tørretumbler vil tørre tøjet med, det skåner dit tøj.

En smart ting som denne tørretumbler kommer med, er et specielt ÖKOFlow Filter. Det vil sige, at man kun skal bruge et filter istedet for flere, som der er i en traditionel tørretumbler. Flere filtre vil øge energiforbruget, så du kommer til at spare penge med denne tørretumbler. Filteret er nemt tilgængeligt og kan let tages ud, bare man åbner døren.

AEG T7DBM730G kommer som sagt med mange gode funktioner. Den kommer selvfølgelig med basis programmerne, men den kommer også med programmer såsom silke, bomuld/syntetisk, sportstøj, uld, foret, vindjakker med mere. Du kan betjene tørretumbleren på dreje knappen, og på LCD displayet kan du se information om tørringen.

Tørretumbleren har også en en funktion, hvor man kan udskyde tørringen ved at sætte en timer. Med denne tørretumbler behøver du ikke at lade dit tøj tørre i den tid, som der sat til programmet. Du kan frit vælge hvor lang tid det skal tørre.