Denne mikroovn er en meget god ting at have i et køkken. Den har mange smarte funktioner, der gør livet nemmere, når du skal varme din mad.

Denne mikroovn har et lækkert design, der passer ind i næsten alle køkkener. Når du skal installere den, kommer det til at gå meget let. Den er nemlig en af markedets hurtigste til at installere.

Denne mikroovn har 800 W, og har en grill funktion, hvis du har brug for det. Den har også en børnesikring, så du ikke skal være bekymret, for at de skulle brænde sig op ovnen. Den har også en lille lampe inde i ovnen, så du kan holde øje med om det er ved at brænde på.

Mikroovnen er meget nem at betjene der er et lille touch display på maskine, hvor du kan indstille den til, hvor mange sekunder den skal havde, og om den skal køre grill funktion med mere.

Den har også en funktion som er ren luksus at have. Den kan nemlig kombinere funktioner. Fx kan den give fuld kraft til at starte med, og efter et vis antal minutter, som du bestemmer, giver den lidt mindre varme. Det er smart til fx optøning af mad.

Ovnen har lidt stor størrelse, men den burde kunne passe i de fleste køkkener. Den er nemlig 56 cm bred, 36 cm høj og vejer 15,5 kilo.