Produkt NavnForhandlerPris 
AEG Hk604200ib Induktionskogeplade - Sort3.569,00 krTil Butik
AEG HK604200IB Induktionskogeplade - Sort3.569,00 krTil Butik

En induktionskogeplade er helt klart en af de vigtigste ting i et køkken. Man bruger den næsten hver dag, til at lave mad. Og når man bruger den så meget, så er det også vigtigt, at det er noget ordenligt. Og det kan jeg forsikre dig for at AEG HK604200IB er noget ordenligt noget.

Induktionskogepladen fra AEG er et “Best buy” fra Which. Det betyder at prisen på modellen, specifikationer og resultater gør, at man for meget for prisen. Den får også 4 ud af 5 stjerner på whiteaway.

Induktionskogepladen har en sort overflade med 4 kogezoner. Du kan se dens mål på billedet under.

Induktionskogepladen har en effektiv og øjeblik varmeregulering, Det giver en sikker og effektiv madlavning, da overfladen aldrig bliver rigtig varm, grundet den smarte og professionelle induktionsteknologi. Der er i alt 4 kogezoner og ingen fleksible zoner. Induktionskogepladen er også nem at gøre ren takket være den glatte overflade, som også sørger for, at fedt og madrester ikke kan gemme sig i kanten.

AEG HK604200IB har ligesom andre induktionskogeplader en booster-funktion, som giver en ekstra hurtig og intens varme. Ifølge AEG kan Kogepladen på booster-funktion koge 1 liter vand på kun 1½ minut. Booster-funktionen kan blive ved i 10 minutter. På de lavere varmetrin har denne induktionskogeplade en af de mest stabile temperaturer, så man sagtens kan holde mad varmt, uden at det brænder på, eller bliver for koldt.

Induktionskogepladen er super nem at bruge, når du skal skrue op for varmen kan det nemt gøres på de integrerede touch knapper, som er nemme, at bruge. Induktionskogepladen har også en funktionslås hvis du ikke vil have at der skal ændres i de valgte indstillinger. Der er også en automatisk gryderegistrering, som sørger for, at varmezonen ikke vil tænde, hvis der ikke er en gryde på dem af metal.

AEG HK604200IB har en super smart funktion, som andre induktionskogeplader også burde havde. Det er den funktion, der hedder Stop+Go-funktions, den virker på den måde, at hvis du bliver afbrudt midt i madlavningen, så kan du sætte denne funktion til, så vil den holde maden varm, indtil at du er tilbage, uden at det brænder på. Kogepladen har også en Børnesikring, som vil sørge for, at kogezonerne ikke kan blive tændt, før at børnesikringen er taget af.