Produkt NavnForhandlerPris 
AEG Age52516nw Fryseskab - Hvid5.141,00 krTil Butik

AEG AGE52516NW er et super godt køleskab, som er blevet testet af den danske Forbrugerrådet Tænk og den svenske Råd & Rön. Begge test organisationer har samlet en masse fryseskabe og testet dem og givet dem en vurdering. Hos Råd & Rön får den en god bedømmelse, mens at den får en middel bedømmelse hos Tænk, hvilket også er godt.

Med dette fryseskab får du et stort fryseskab på 229 liter, det vil være nok til en familie på 4-5 personer. Fryseskabet er i energiklasse A+, hvilket er meget godt. Modellen har en lille ulempe, da den har et årligt energiforbrug på 272 kWh/år, hvilket ikke er så meget, men i forhold til andre fryseskabe, så er det forholdsvist højt.

Fryseskabet har også gode funktioner, som vil gøre det lidt nemmere. No Frost er en funktion, som gør at du aldrig afrime fryseren. Frost Magic er en anden god funktion, som hurtigt indfryser din mad, så den holder smag, vitaminer og udseende. Fryseskabet  har en infrysningskapacitet på 20 liter om dagen.

Maxibox skuffen er en anden god ting, det er en stor skuffe, så du ikke kommer til at stå i et problem, hvor der ikke er plads til store varer i fryseskabet. Modellen har også et forholdsvist lavt lydniveau på 42 dB, hvilket er lavt i forhold til at en normal samtale mellem 2 personer er på 60 dB.

AEG AGE52516NW er også designet med et overskueligt skuffesystem. Skufferne er lavet i panserglas, som er gennemsigtige, så du hurtigt kan danne et overblik. Du har også mulighed for at frit kunne flytte rundt på skufferne, hvis du har brug for det. Skufferne holder til meget, og det er ikke et problem at lægge tunge varer ovenpå.