Produkt NavnForhandlerPris 
Abilica WinElip Edge4.495,00 krTil Butik

Ablica wineflip edge er en super god crosstriner, som befinder sig i mellemklassen, i forhold til prisen. Med denne crosstrainer får du rigtig meget for pengene, og selvom at den er i mellemklassen, så har den stadig nogle funktioner, som man normalt ser i de dyre modeller.

Ablica wineflip edge er en lidt mindre crosstrainer end andre modeller, så den vil være bedst til mindre personer. Den har nemlig en skridtlængde på 32 cm, så hvis du er høj, så skal nok have en lidt længere. ABILICA WINELIP EDGE har et svinghjul på 6 kilo. Modellen er også udstyrret med hjul i bunden, så den er nem at flytte  rundt på.

På displayet kan du holde øje med din træning, der kan du se tid, distance, kalorier, pulsmåling, modstandstrin og wattmåling. Denne model kommer også med 5 programmer. Ablica wineflip edge kommer med hele elektronisk magnet modstand, hele 32.

Alt i alt så er denne crosstrianer en god træningsmaskine. De elektroniske magnetmodstand er normalt noget man kun ser i dyre modeller. Dog så er der en ulempe hvilket er skridtlængden, men hvis du ikke er så høj, så vil denne model sikkert være noget for dig.