Produkt NavnForhandlerPris 
Abilica WinMag Cruise3.999,00 krTil Butik

Hvis du gerne vil have en god motionscykel, hvor du får en god træningsoplevelse med gode funktioner og en jævn og god fornemmelse, men ikke vil op og give mange tusinde kroner for en motionscykel. Så vil Abilica Winmag Cruise sikkert være noget for dig. Den kommer med alle de funktioner, som du får brug for og en god komfort, til en billig pris.

Denne motionscykel er blevet testet af woman.dk, hvor de roser den meget for at være meget brugervenlig under brug, men den er også nem at samle, og der følger en god manual med, som hjælper dig med at samle den. Woman.dk udnævner også denne model til testvinder.

Som sagt så kommer denne motionscykel med mange gode funktioner, og det er mange funktioner, som er lidt overraskende at se hos forholdsvist billig model som denne. Den kommer nemlig med hele 16 forskellige magnet modstandsniveauer, som vil kunne give dig en god udfordring under din træning. Denne model kommer også med 12 forskellige træningsprogrammer, som du kan frit vælge mellem.

Computeren i denne model vil vise dig noget information om din træning, imens du træner som fx tid, distance, kalorier, puls mm. Denne motionscykel kommer nemlig også med pulsmåler, som sider i håndtagene.

Så alt i alt så vil denne motionscykel være et rigtig godt valg til dig, som leder efter en god motionscykel, der vil give dig en god komfort og gode muligheder, for at gøre din træning lige som du vil have den, til en god pris.