Produkt NavnForhandlerPris 
Abilica Stream UB VIII3.995,00 krTil Butik

En motionscykel er en klassisk træningsmaskine, som alle kender og ved hvordan skal bruges. Maskinen er både god til hurtig intens træning, men også hvis du fx skal genoptræne et knæ fx.

Abilica Stream UB VIII er en rigtig god motionscykel, som kommer med rigtig mange gode funktioner og features, som man normalt kun ser hos dyre motionscykler. Abilica Stream UB VIII er blevet testet af Testmagasinet, hvor de udtaler “klar vinder af vores motionscykel test.”

Denne motionscykel er en robust model, som er lavet i et stilrent og flot design. I designet har den mange muligheder for at indstille motionscyklen, så den passer lige til dig. Sædet kan hæve og sænke, så det passer til enhver højde, og det kan også trækkes frem og tilbage.

Abilica Stream UB VIII kommer med mange funktioner, som vil gøre din træningsoplevelse bedre. Cyklen kommer med hele 16 magnet modstandsniveauer, så du kan vælge mellem hård og let træning. Motionscyklen kommer også med 12 forskellige programmer.

Abilica Stream UB VIII er udstyret med bluetooth, så du kan tilslutte en ipad eller tablet med den gratise app iConsole+, og bruge den som kontrolpanel. Her vil den også gemme dine træninger. Du har også mulighed for at bruge google streetview, så du kan løbe alle de steder, hvor der er google streetview.

På displayet på maskinen kan du holde øje med din træning, imens du cykler. Her kan du blandt andet se tid, distance, kalorier og puls. Pulsmålerne sider i håndtagene, men hvis du har et pulsbælte kan du også tilslutte det.

Denne motionscykel vil være et rigtig godt valg, hvis du leder efter en motionscykel. Den kommer med rigtig mange forskellige funktioner, som er sjældent at se i den prisklasse. Modellen vil kunne gøre træningen ekstra hård og udfordrene med de 16 modstandstniveauer. Så alt i alt en rigtig god Motionscykel.