Produkt NavnForhandlerPris 
Obh Food Dehydrator Tasty 6775 Dehydrator599,00 krTil Butik
Obh Food Dehydrator Tasty 6775 Dehydrator599,00 krTil Butik

Hvis du står og ønsker dig en dehydrator, men ikke vil betale flere tusinde kroner for det, så vi OBH Nordica 6775 være et rigtig godt valg for dig. Selvom at denne dehydrator har en forholdsvis lav pris, så overrasker den positivt i forhold til dens pris.

Denne dehydrator er specielt egnet til at lave frugter, grøntsager, svampe og krydderurter. Den er rigtig god til raw food, fordi at den har høj luftgennemstrømning og den lav temperatur. Dehydratoren har 5 tørrebakker med et større areal på 33 cm, så der er god plads til alle dine frugter.

En super god ting ved denne dehydrator, som nogle af de helt dyre dehydratorer ikke har, er et gennemsigtigt låg. Det gør det meget nemmere for dig, når du skal holde øje med om dine frugter er færdige. Dehydratoren har også 2 effekt indstillinger, som du kan vælge efter behov.

OBH nordica 6775 er også super brugervenlig. Når du skal bruge dehydratoren er der ikke meget at holde øje med, og den er nem at starte. Når du så skal rengøre maskinen så er det også en let sag. Dehydratoren har et strømforbrug på 250 watt, og vejer 2,5 kg.

Hos testguru bliver denne dehydrator rost og får en 4 plads derinde. Den bliver blandt andet rost, for at sikkerheden er i orden, den har nemlig en overophedningssikring og strømafbryder. Den bliver også rost for at rengøringen er nem, og at prisen er så lav.