Produkt NavnForhandlerPris 
Food Saver V2860 Tænk Testvinder 2016 Vakuumpakker - Rustfrit Stål1.484,00 krTil Butik
Foodsaver V2860 Vakuumpakker - Rustfrit Stål1.484,00 krTil Butik

Hvis du fx har tænkt dig at bruge en sous vide maskine, så er det vigtigt, at du også har en vakuumpakker. Men også hvis du har noget mad, som du ved, at du ikke når at få spist, så kan du vakuumpakke det, så vil det kunne holde i op til 5 gange længere. Luft er nemlig en stor rolle i, hvorfor at din mad bliver for gammelt, så der har du en kæmpe fordel. Så hvis du er interesseret, så er FoodSaver V2860 et rigtig godt valg.

Når du bruger din vakuumpakker, så er det vigtigt, at du ikke fylder posen helt op, men holder omkring 2/3 af posen fri. FoodSaver V2860 er en god og robust model, som er designet i rustfrit stål. Foodsaver V2860 er designet, så du kan vippe den op, for at få mere plads. Modellen har også 2 forskellige hastighedsindstillinger, en vakuum puls funktion, som sikrer maksimalt kontrol.

FoodSaver V2860 har to forskellige forseglings niveauer, der gør, at den med ingen problemer kan tage både tørre og fugtige fødevarer. Modellen er håndfri, og en indikator på maskinen viser, om den er færdig, eller stadig i gang med at vakuumpakke.

Hvis du har nogle fødevarer, som kunne tage skade ved vakuumpakningen, så har den en sær funktion til lige præcis det. For at du kan komme godt i gang med din vakuumpakker, så følger der 5 poser med, som har en kapacitet på 0,94 liter, 5 poser med en kapacitet på 3,78 liter sammen med en rulle.

Foodsaver V2860 er har også fået rigtigt gode anmeldelser fra både bruger og i test. Den har blandt andet vundet i den danske Forbrugerrådet tænks test om vakuumpakkere. Den har også vundet i den svenske Råd & Rön. Den får også 4,5 stjerner på pricerunner ud af 254 anmeldelser.