OBH 7946 Immersion er en rigtig god sous vide maskine, som er god til lige det, som sous vide maskinerne er lavet til, nemlig at gøre kødet mere mørt og saftigt. Men den kan selvfølgelig også lave grøntsager, hvis du hellere vil have det.

Hvis du ikke ved hvad sous vide er, så er det en måde til at tilberede kød på i vakuum. Det består af 3 lette trin, først så krydder eller marinerer du kødet, derefter så ligger du maden ned i en vakuumpose, og derefter så sætter du den ned i gryden sammen med sous vide maskinen. Der skal den stå i omkring et par timer.

OBH 7946 Immersion er en meget solid model, der leverer et godt resultat af den absolutte top. Den er også meget brugervenlig, den er super nem at komme i gang med at montere og sætte i gang. Hvis du er helt ny til sous, vide så kan det være svært, at vælge hvilken temperatur og tid maden skal havde. Der vil der være hjælp at hente manualen.

OBH 7946 Immersion har også en stor kapacitet med en vandmængde på hele 30 liter og op til 4,5 kilo kød, som vil være nok til omkring 8-12 portioner. Sous vide maskinen vil kunne passe gryder der mindst er 22 cm i højde, 24 cm i diameter og på 10 liter.

Sous vide maskinen fra OBH er en kraftig model med hele 1500 watt. Sous vide maskinen vejer ikke så meget i forhold til andre sous vide maskiner, kun 0,66 kilo. OBH 7946 Immersion har et oplyst LCD display, den har også en timer funktion, som kan sætte en tid helt op til 99 timer. OBH 7946 Immersion har også et stort temperaturområde fra 25-99 grader, du kan indstille temperaturen helt ned til 0,1 grads interval.

Vær opmærksom på, at der ikke følger en vakuumpakkemaskine med, så den skal købes, hvis du vil bruge sous vide.